Uzman Blog ||

18 Nisan 2009 Cumartesi

Travel Turkey İzmir Başlıyor

Travel Turkey İzmir Başlıyor

İzmir, turizmcilerin büyük buluşmasına hazırlanıyor. 27-30 Kasım 2008 tarihleri arasında düzenlenecek travel turkey izmirolan Travel Turkey İzmir Fuarı, 324 katılımcı ve 30 ülkenin turizm profesyonelini İzmir’de buluşacak. Açılışa KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılacak.

27-30 Kasım 2008 tarihleri arasında, Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Fuar ve Konferansı, dünyanın turizmcisini İzmir’e getiriyor. İZFAŞ ve Hannover Messe International’ın TÜRSAB desteğiyle organize ettiği fuarın yerli, yabancı 324 katılımcısı bulunuyor.

18 ÜLKEDEN 250 TUR OPERATÖRÜ
Travel Turkey İzmir’e Bahreyn, Belçika, Beyaz Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, İngiltere, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Letonya, Lübnan, Mısır, Özbekistan, Rusya, Yemen ve Yunanistan’dan 250 tur operatörü, turizm satın almacısı ve profesyoneli konuk olarak geliyor.

Özel konuk statüsüyle fuara davet edilen yabancı turizmciler, fuar kapsamında düzenlenecek workshop programlarında, Türk turizmcilerle buluşacak. Bu sayede oluşturulacak iş platformu ile yerli ve yabancı turizmcilerin profesyonel bir ortamda iş bağlantıları yapmaları ve Türkiye’nin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmaları planlanıyor. Farklı ülkelerden gelecek tur operatörlerinin ulaşım sponsorluğunu THY, konaklama sponsorluğunu Hilton İzmir üstleniyor.

14 ÜLKEDEN KATILIMCI
Fuarda Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Bangladeş, Brezilya, Gürcistan, İngiltere, İran, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Mısır, Polonya, Portekiz, Slovakya, Suriye, Tunus ve Yunanistan’ın çeşitli turizm firma ve kuruluşları katılımcı olarak tanıtım yapacak.

Partner ülkenin KKTC, Partner ilin Trabzon olacağı fuarı Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi destekliyor. Açılış törenine KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, KKTC Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ, ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılacak.Geçen yıl gerçekleşen fuara yedi ülkeden 185 firma katılmış, 10.051 kişi ziyaret etmişti.


Yenigün

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum:

En Güzel Tatil Beldesi